Activare rapidă pentru plăți on-line

MODALITĂŢI DE PLATĂ

Optihost acceptă modalități diferite de plată:

1. Cu card bancar Visa / Visa Electron / MasterCard / Maestro prin Netopia MobilPay

2. Utilizand PayPal

3. Prin transfer bancar

PLĂȚI ON-LINE

Plăţile efectuate online utilizând PayPal sau un card bancar precum VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro prin intermediul Netopia MobilPay sunt procesate instant şi nu necesită confirmarea de plată din partea dumneavoastră. Avantajul utilizării acestor metode sunt activarea instantă a comenzilor dumneavoastră. Vă amintim că efectuarea plății prin Netopia MobilPay sau PayPal presupune redirecționarea pe site-urile partenere www.mobilpay.ro respectiv www.paypal.com, care au propriile politici de cookies, politici de protecție a datelor și propriile politici de securitate pe care te invităm să le consulți direct pe site-urile respective.

POLITICA DE SECURITATE

Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?
Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plăti on-line oferite de Netopia MobilPay si PayPal. Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:
• Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite – Optihost, PayPal si Netopia MobilPay garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți "Politica de confidentialitate Netopia MobilPay" și "Politica de confidentialitate Optihost" pentru mai multe informații despre subiect.
• Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar – număr de card, data expirării, etc. – să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Netopia MobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia MobilPay, aceastea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți "Verified by Visa" și "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

PLĂȚI PRIN TRANSFER BANCAR

Pentru a vă achita facturile prin ordin de plată, aveţi nevoie de următoarele date bancare:

Denumire societate: OPTICOM CONSULTING SRL

Cont bancar RON: RO26 INGB 0000 9999 0302 3254 deschis la ING Bank N-V Amsterdam, Sucursala București

Cont bancar EUR: RO41 INGB 0000 9999 0407 4367 deschis la ING Bank N-V Amsterdam, Sucursala București

Cont bancar Trezorerie: RO54 TREZ 5765 069X XX01 9782 deschis la Trezoreria Statului

Plățile efectuate prin transfer bancar se pot procesa în aceeași zi sau cu o întârziere de 2-3 zile, în funcție de banca, iar activarea serviciilor se face dupa ce contul bancar Opticom Consulting este creditat cu suma respectivă.

Pentru plățile efectuate prin aceasta modalitate vă rugăm să ne trimiteți dovada plății pe email la adresa office@optihost.ro sau pe fax la numărul +40.(0)369.811.412 pentru identificarea corectă și rapidă a plății.

CUM COMANZI

Îți mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acorzi dacă ai decis să achiziționezi unul din produsele pe care ți le punem la dispoziție. Ești la câteva clickuri distanță să intri în posesia produsului dorit. Iată care sunt pașii pe care trebuie sa îi urmezi:

După apăsarea butonului “Comandă” aflat în dreptul produsului ales, ți se cere să verifici și/sau să configurezi produsul comandat, apoi să apeși butonul “Adaugă în coș”. În acest moment ai posibilitatea să introduci codul cuponului promoțional, dacă este cazul, și să confirmi suma afișată prin apăsarea butonului “Trimite comanda”. Dacă ești client existent trebuie sa te autentifici cu datele tale, iar dacă ești client nou trebuie să introduci câteva date pentru a-ți creea un cont Optihost, apoi trebuie să alegi modalitatea de plată și să apeși butonul “Finalizează comanda”, care va genera o factura. În cazul plăților online cu card bancar sau prin PayPal ești automat redirecționat pe site-ul partener pentru finalizarea plății. În cazul plăților prin transfer bancar datele necesare efectuării plății sunt cuprinse în factura generată.

Pentru orice lămuriri suplimentare sau întrebări legate de procesul de comandă îți stăm la dispoziție:
- Apasă butonul “Click aici și vă sunăm noi”, introdu numărul de telefon si veți fi contactat în câteva secunde sau
- Intră pe formularul de contact de unde ne poți trimite un e-mail sau
- Sună la +40.(0)369.811.414