Politica de confidențialitate

Ce este politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului www.optihost.ro și explică modul în care Opticom Counsulting folosește și protejează informațiile tale personale. Ea acoperă toate serviciile oferite de Opticom Consulting. Aceasta politică de confidențialitate nu se aplică terților, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terțe părți iși desfășoară politica de confidențialitate proprie, pe care iți recomandăm să o citești.

Ce date sunt folosite și cum anume

Datele furnizate de tine în cursul navigarii acestui website pot fi folosite de Opticom Consulting și sunt prelucrate în scopul promovării și îmbunătățirii calității serviciilor sale. Prin acordul tău exprimat prin accesarea și utilizarea www.optihost.ro, datele tale cu caracter personal și orice alte informații furnizate de tine pot fi prelucrate și utilizate de Opticom Consulting în orice activități și scopuri legate de marketing, telecomunicații, IT, cât și în scopul realizării unui interes legitim al Opticom Consulting, pentru construire de baze de date și utilizarea acestora, oricare ar fi ele. Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informațiile referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Asemenea informații cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, numărul de telefon, sexul, vârsta, orice informație privind folosirea produselor și serviciilor Opticom Consulting, cât și orice informație furnizată de tine care este prelucrată și introdusă în baza noastră de date. Dacă intri pe website în secțiuni unde se derulează aplicații speciale (de exemplu, în zona clienți, newsletter), înainte de a le folosi, te rugăm să citești termenii și condițiile speciale de utilizare a acestora.

Care sunt drepturile tale

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Opticom Consulting îți aduce la cunoștință că beneficiezi de drepturile prevăzute de art. 12-15 din Legea 667/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție asupra datelor de opoziție, pe care le poți exercita printr-o cerere scrisă, semnată și datată, pe adresa Str. Gutuilor nr. 15 Sibiu. Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.optihost.ro cât și la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, poți apela Serviciul Clienți la numărul de telefon 0369.811.414. De asemenea, prin accesarea și utilizarea site-ului www.optihost.ro iți exprimi consimțământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de și/sau prin intermediul Opticom Consulting. Dacă nu ești de acord cu condițiile de utilizare de către tine a website-ului și a datelor cu caracter personal de către Opticom Consulting, ai dreptul de a nu mai utiliza acest website. Orice modificări vor fi aduse politicii de confidențialitate vor fi publicate pe site-ul nostru și când este cazul, vor fi notifcate prin e-mail, astfel încât să rămâi tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizarii site-ului după orice modificare considerăm că ești de acord cu aceste modificări.